Digitális pedagógiai sedédanyagok iskoláknak

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Osztályának néhány új és régebbi fejlesztését.

IKT Műhely 2010
Ez a kiadvány a digitális írásbeliség iskolai fejlesztését szolgáló oktatási, pedagógiai jó gyakorlatokat tartalmazza. A módszertani kiadvány 19 tanítási óra tervezetét, segédanyagait és 10 perces filmfelvételeit tartalmazza a mellékelt DVD lemezen.
 
A kötet az eTanulás Szakmai Kollégium suli.net.tan pályázat keretében jött létre az Educatio, Digitális Pedagógiai Osztályának gondozásában, és online is elérhető itt:
 
A kiadványt ingyenesen rendelkezésére bocsátják minden érdeklődő pedagógus szervezetnek, pedagógiai szakszolgálatnak, és intézménynek. Amennyiben szeretnének igényelni kiadványból, az alábbi email címen megtehetik:
 
A kiadvány ingyen elvihető előzetes egyeztetés után a budapesti irodából, postai rendelést nem teljesítenek.
 
Sulinet Tudásbázis
A cég egyik legnagyobb fejlesztése a megújult Sulinet portál, ahol a Tudásbázisban több ezer tananyag közül választhatnak a pedagógusok a mindennapi oktató munkájukhoz. Ezek a tartalmak ingyenesen elérhetőek az alábbi hivatkozás alatt:
 

Educatio Digitális Taneszköztár (EDE)
Egy másik újdonság, amire szeretnénk felhívni figyelmét az offline módon használható digitális taneszközök, melyeket ingyen bocsátunk az iskolák, pedagógusok, diákok rendelkezésére. Az Educatio Digitális Taneszköztár (EDE) rendszerében regisztráló intézmények 50 db licencet, míg az egyedi felhasználók 1 db licencet igényelhetnek fél éves időtartamra. A féléves időszakok minden évben: augusztus 1. - január 31. és február 1. - július 31. További információért látogasson el a http://ede.educatio.hu/ honlapra.
UMFT