ZÁRVA!

Időpont: 
csütörtök, 2020, március 19 - 08:30 - csütörtök, 2020, április 30 - 08:30

Kedves Könyvtárlátogatók!

A Városi Könyvtár látogatása, személyesen történő igénybevétele meghatározatlan ideig felfüggesztésre került, a zárva tartás időszakára nem számítunk fel késedelmi díjat, de kikölcsönzött könyveiket meg is hosszabbíthatják a könyvtár honlapján az olvasói felületre való belépéssel, vagy a könyvtár elérhetőségein (Tel: +36-56/368-056; e-mail: ujszaszkonyvtar@pr.hu) és facebook oldalán is.

Más könyvtárakhoz hasonlóan - online szolgáltatásainkat kiterjesztve -, továbbra is segítjük Önöket. Közhasznú információkat, könyvtári jellegű kérdéseket továbbra is igyekszünk megválaszolni a már felsorolt telefonszámon, e-mailben, vagy a https://www.facebook.com/konyvtarujszaszi/ facebook-oldalon.

Folyamatosan teszünk közzé tartalmakat a távtanuláshoz, vagy a szabadidő eltöltéséhez. Kérjük, kísérjék figyelemmel weboldalunkat és közösségi felületeinket. Facebook oldalunkon két csokorba gyűjtjük a távoktatást, ill. a szabadidő tartalmas eltöltését segítő bejegyzéseinket. Ezeket a #tavoktatassegitese és a #szabadidotippek hashtaggal jelöljük. Ha a facebook keresőjébe beírja a megfelelő hashtaget, akkor megkapja az e témában feltöltött posztjainkat.

Hamarosan itt az Újszászi Híradó lapzártája is. Kérjük, ha lehetőségük van rá, cikkeiket, megemlékezéseiket, köszönetnyilvánításaikat e-mailben küldjék el az ujszaszkonyvtar@pr.hu, vagy egyenesen az ujszaszihirado@gmail.com címre. Ha ez nem megoldható, zárt borítékban – esős idő esetén vízhatlan zacskóban – helyezzék el a könyvtár oldalkapuján található levélládában. Ha kérdése van, ha szeretné, hogy a korábban már digitalizált fotót hozzákapcsoljuk a most megjelentetni kívánt szöveghez, akkor az ujszaszkonyvtar@pr.hu címre írjon! Mi könyvtárosok, az ujszaszihirado@gmail.com címet nem kezeljük. Az ott feltett kérdéseket nem látjuk, ezért válaszolni sem tudunk rájuk.

 

UMFT